Seksuaalisuus

Syntisten ilta

Voiko lauantai-iltana tehdä muuta, kuin leikkiä roolileikkejä? Ei ainakaan tänään minun kotonani. Naamio seinällä kutsuu ja kuiskii. Ota minut. Pue minut. Paina minut silmillesi. Maalaan huuleni punaisiksi. Melko rohkeaa. Melkein julkeaa.

Rajaan silmät mustiksi ja asetan naamion kasvoilleni. Italiasta ostettu. Istuu kuin valettu. Pehmeällä harjalla pöyhin punaisia sulkia. Niin syntistä. Niin ylellistä.

Punaisissa alusvaatteissa on kiiluvia kiviä. Ravistelen ne puhtaaksi pimeän kaapin pölyistä. En koskaan käytä niitä. Miksi lie ostettu. Nyt käytän. Tänään puen. Itselleni. Vain ja ainoastaan. Hiukset olen nostanut korkeaksi keoksi. Peilikuvasta katson itseäni. Wau. Huulipuna näyttää hyvältä.

Kuuntelen Erika Wikmanin Syntisten pöytää ja laulan mukana; ”Jätettyjä, petettyjä, eronneita, karanneita. Langenneita, ratkenneita, sisimpänsä salanneita. Mä lupaan että on hauskempaa meil
Jotka löytää syntisten pöytään..” Mitä syntinen sitten tarkoittaakaan. Tänään se toimii.

On ihana leikkiä itsekseen. Leikki tekee hyvää mielelle ja sielulle. Puhdistaa pöytää ja ravistelee komeroita. Koska olet viimeksi kokeillut..?

Liina
Author: Liina

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.