Liina Sievers seksikkyys naisellisuus Maria Kimalle
Muutos,  Seksuaalisuus

Valokuvaajatar Maria Kimalle & naiseuden voima

Oletko koskaan heittäytynyt kameran eteen ja antautunut tunteelle? Voimalle sisälläsi. Sille, joka keimailee ja viettelee, houkuttelee ja karjahtelee. Uskonut sisimpääsi, uskonut itseesi. Ettei tarvitse olla mitään ja silti olet kaikki. Siinä hetkessä, juuri sellaisena.

Seksuaalisuus on ihmisen elinvoimaa. Se voimaannuttaa ja ravitsee. Se kuplii ja pirskahtelee, polttelee ja kipunoi. Seksuaalisuus on meissä läsnä hedelmöittymisestä lähtien. Se on kaikkea sitä, mitä ihminen on. Väsyneenä ja uupuneena ahdistus, jäykkyys, kylmyys peittävät alleen tämän mahtavan elinvoiman uhkeuden. Yhteys omaan elinvoimaiseen eroottiseen itseen katkeaa. Olosta tulee tyhjä sekä onneton.

Olen aina ollut urheilullinen ja tykännyt kulkea verkkareissa. Sporttaamisen lisäksi rakastan käyttää korkkareita, meikata ja olla kaunis, seksikäs, herkkä sekä rouhea. Nuoruuden epävarmuuksien väistyessä on ollut kutkuttelevaa kuoria itsestään esiin erilaisia puolia. Etenkin lasteni syntymät vahvistivat aikuista naista minussa.

Maria Kimalteen kohdatessani tiesin, että hänen kameransa edessä haluaisin jälleen kaivella näitä puolia itsestäni esille. Niitä osia ja kerroksia, mitkä edelleen uupumuksen jäljiltä hehkuivat himmeänä. Tykkään luovista menetelmistä. Hetkistä, missä on tilaa sekä mielelle että keholle.

Kuva kameran takanäytöltä
Liina Sievers umbrella seksuaalisuus
Kuva kameran takanäytöltä

Olen tehnyt paljon kuvauksia. Ollut mallina kirjoissa ja esitteissä, sanoma- sekä aikakausilehdissä ja omissa yrityssisällöissäni. Olen aina nauttinut kuvaussessioista. Niissä on ihan oma tunnelmansa. En nuorempana pitänyt itseäni kovin kuvauksellisena tai edes kauniina, joten nämä ovat kaikki olleet minulle ihmisenä eheyttäviä kokemuksia.

Oma naiseuden ituni oli uupumuksen takia pitkään aivan perähyllyllä. Ihmettelin ja huhuilin, mihin se katosi. Aika paljon piti elämän rauhoittua ennen kuin aloin löytää taas omaa itseäni. Samalla tavoin kuin luovuus, myös seksuaalisuus tarvitsee tilaa ja rauhaa ympärilleen. Terve seksuaalisuus ponnistaa sisäisen turvan kokemuksesta. Uupuneena turva on sumun peitossa, yhteys katkenneena.

Olen nähnyt paljon vaivaa itseni eheyttämiseksi. Muuttanut asioita, luopunut ja hidastanut. Elpyminen vie aikaa, joskus vuosikausia. Keho ja mieli opettelevat tanssimaan jälleen yhdessä.

Marialla on upea koti, vietimme siellä monta tuntia ottaen erilaisia kuvia. Maria itse on aivan ihana. Hän on kannustanut minua mielettömästi. Toisaalta hän sanoo minun inspiroivan häntä, mikä tuntuu myös todella upealta. Hän on ihan timanttia.

Huomasin, että alkuun tuntui hankalta heittäytyä. Etenkin keimailla. Olin ihan Hessu Hopona. Siinä tuntien vierähtäessä alkoi jää sulaa ja pieniä osia minusta pulpahteli pintaan. Ehkä senkin takia olin alkuviikon niin väsynyt. Tunteiden kohtaaminen itsessään vie voimia. Saati niiden näyttäminen maailmalle.

Liina Sievers naiseus naisellisuus paljasjalkavuoteni
Lattiavalaisin Marian kotona. Pysäyttävän magea!

Minulle kaiken tekemisen edellä kulkee aina ihminen ja hänen persoonansa. Maria Kimalle on kerrassaan upea ammattilainen, lempeä, luova ja äärettömän taitava siinä, mitä tekee ❤️
Liina
Author: Liina

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.