Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Alex Metcalfe Nörtti kotiin

Alex Metcalfe

Alex Metcalfe on IT-mies Paljasjalkavuoteni -blogin takana. Hän on nero visionääri, jolla on kyky ymmärtää, mitä haluan, vaikka en osaisi pukea sitä sanoiksi. Alex tekee työtään suurella sydämellä ja hän on myös yksi rakkaimmista ystävistäni.

Hänen unelmansa on pelastaa maailma yksi läppäri kerrallaan. Hänellä on 13-vuoden kokemus IT-alalta ja tätä osaamista hän haluaa jakaa niin perheille kuin yrityksille.

https://nörttikotiin.fi

IG: @norttikotiin

FB: Norttikotiin.fi


Yhteistyökumppanit Aki Sokka

Aki Sokka

Aki on fysioterapeutti, osteopaatti sekä hieroja. Hän vastaa paljasjalkavuoteni testeistä sekä seurannasta. Aki on haka akuuttien kiputilojen hoidossa sekä rasitusperäisten, uusiutuvien vaivojen kuntouttamisessa.

Akin sanojen mukaan vaivalle on aina jokin syy ja hyvin usein sille löytyy myös apu. Hän haluaa selvittää vaivan juurisyyt ja työskentelee kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvinvoinnin eteen. Minuun vaikuttaa suuresti Akista säteilevä vahva halu auttaa ja ymmärtää asiakastaan. 

Akin löydät; 

https://www.fysios.fi/henkilokunta/aki-sokka

https://alavudenfysioterapia.fi


Yhteistyökumppanit Julia Korhonen

Julia Korhonen

Jos sie kaipaat hyvää hierojaa, nii Julias siul on sellane! Olen tuntenut Julia Korhosen jo useamman vuoden ajan. Hierojanani hän on toiminut viimeiset pari vuotta enkä ole aikeissa luopua hänen palveluksistaan. Julia on aivan mahtava. Hän kuuntelee tarkasti kuvailemiani oireita ja ottaa kaiken vakavasti. Vakavissaan ei kuitenkaan tarvitse olla, huumorilla ja kaikilla tunteilla on Julian kanssa tilaa.

Julia itse sanoo rakastavansa hierojana työskentelyä, koska hän pystyy konkreettisesti auttamaan ihmisiä. Sen lisäksi hänestä on ihana tavata ihmisiä ja hän aidosti nauttii asiakkaidensa seurasta. Vahva suositus minulta muillekin ❤️

IG: @koulutettuhierojajuliamorsky


Yhteistyökumppanit Kirsi Ylä-Autio

Kirsi Ylä-Autio

Kirsi on Lakeuden Paljasjalkakenkäkaupan omistaja, jonka innostus kehon optimaaliseen liikkeeseen lähti hevostallissaan asustelevien Islanninhevosten kavioiden kopseesta. Jos hevoset liikkuvat luonnollisemmin ilman metallisia kaviorautoja, niin mikseivät ihmisetkin? 

Hän on nähnyt, miten ihmiset saavat paljasjalkakenkiin siirryttyään nopeasti apua erityyppisiin lihas-, ryhti- ja nivelvaivoihin. Huomasin sen henkilökohtaisesti myös itse – ja siitä meidän yhteistyö lähtikin!

http://www.paljasjalkakenkakauppa.fi


Yhteistyökumppanit Hanna-Maria Kimela

Maria Kimalle

Tavatessani Marian meillä klikkasi välittömästi. Ollaan molemmat tällaisia luovia hulluttelijoita, jotka tykätään kokeilla uusia ideoita. Inspiroimme toisiamme!

Maria Kimalle on kuvannut teini-ikäisestä lähtien. Hänen kameransa edessä on ollut niin pinup-malleja, burleski-artisteja, näyttelijöitä, taiteiljoita kuin muusikoitakin. Hän on laillani downshiftannut elämäänsä ja keskittyy tällä hetkellä kuvaamisen sijaan muihin itseään ilostuttaviin asioihin.

https://instagram.com/mariakimalle