Welcome page v2

Ajatus tästä blogista sai alkunsa kesällä 2022, kun paljasjalkakenkiin siirtymisen kautta aloin jälleen ottaa uutta suuntaa elämälleni. Hassua, miten pienet asiat elämässä saavat aikaan isoja oivalluksia.

Vuosikausia etsin syitä omalle huonovointisuudelleni, väsymykselleni ja ahdistukselleni. Tuntui, että vaikka kuinka yritin, en koskaan kunnolla ollut läsnä omassa elämässäni. Elin kroonisessa stressissä, olin jatkuvasti väsynyt ja lopulta uupunut. Downshiftasin useita kertoja, mutta mikään ei vienyt pois vaikeaa oloa. Avun saaminen oli takkuisaa ja aloin menettää uskoani.  

Ryhdyin itse perehtymään asioihin niillä voiman rippeillä, mitä itsestäni aina ajoittain kaiken arjen keskellä löysin. Vastausten löytymisessä kului pitkään. Ehdin sairastua kilpirauhasen vajaatoimintaan ja menettää monia mahdollisuuksia niin parisuhteissa kuin työrintamalla, ennen kuin sain kokonaiskuvaa hahmotettua kunnolla.

Minulla on vuosien varrella ollut paljon asiakkaita, jotka ovat oireilleet hyvin moninaisin tavoin ja samankaltaisesti kuin minäkin. Matalia ferritiinejä, kilpirauhasen ongelmia, ADHD-piirteitä, ahdistusta, masennusta, seksuaalista haluttomuutta, stressiä ja uupumusta.

Nykyinen työni erityistason seksuaaliterapeuttina on mielestäni aivan loistava keino kyetä auttamaan ihmistä kokonaisuutena. Väsymys, aivosumu, kuormittuneisuus, kivut ja uupumus vaikuttavat ensimmäiseksi seksuaalisiin haluihin ja kokemukseen itsestä.

Vuosien varrella olen tutustunut mielettömään määrään upeita asiantuntijoita. Heistä olen koonnut itselleni ammattitaitoista yhteistyöverkostoa. Toivon, että jokaiselle vastaanotollani käyneelle jäisi kokemus nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta.

Tästä kaikesta lähti ajatus Paljasjalkavuoteni-blogista. Blogia kirjoittaessani ajatukseni ja tunteeni löytävät edelleenkin uusia uomia. Teen oivalluksia ja eheytän itseäni. Miten kasvaa läheiseksi itselleni. Se on elämänmittainen prosessi. ❤️

Tervetuloa blogiini. Toivon meille upeita kohtaamisia matkan varrelle.

Olet myös erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Ihana, että olet täällä! ❤️

Rakkaudella, Liina

Viimeiset blogit

  • Käsi ja rakkaus
    Kesä mennä humpsahti, miltei huomaamatta, ja silti täydempänä kuin pitkään aikaan. Siihen mahtui kaikenlaista, ennen kaikkea rakkautta. Sitä on riittänyt ja sitä en lakkaa hämmästelemästä.
  • Kaipuun hetkiä
    On kulunut melko tarkalleen vuosi siitä, kun kaivoin ikivanhat Adidaksen ohutpohjaiset tossut kaapista esiin ja koin olevani uuden äärellä.
  • Keväisiä fiiliksiä & pj-haaveita
    Eilen mietittiin vanhemman pojan kanssa auringon lämmittämässä autossa huristellessamme (Note to myself – ehkä tämä on se vuosi, jolloin saan ilmastoinnin vihdoin korjattua…), kuinka hassua, että kevät on nyt täällä. Pari viikkoa sitten tuiskutti vielä lunta ja nyt mittari näytti ulkolämpötilaksi +11 astetta. Ihmeellistä!