Welcome page v2

Ajatus tästä blogista sai alkunsa kesällä 2022, kun paljasjalkakenkiin siirtymisen kautta aloin jälleen ottaa uutta suuntaa elämälleni. Hassua, miten pienet asiat elämässä saavat aikaan isoja oivalluksia.

Vuosikausia etsin syitä omalle huonovointisuudelleni, väsymykselleni ja ahdistukselleni. Tuntui, että vaikka kuinka yritin, en koskaan kunnolla ollut läsnä omassa elämässäni. Elin kroonisessa stressissä, olin jatkuvasti väsynyt ja lopulta uupunut. Downshiftasin useita kertoja, mutta mikään ei vienyt pois vaikeaa oloa. Avun saaminen oli takkuisaa ja aloin menettää uskoani.  

Ryhdyin itse perehtymään asioihin niillä voiman rippeillä, mitä itsestäni aina ajoittain kaiken arjen keskellä löysin. Vastausten löytymisessä kului pitkään. Ehdin sairastua kilpirauhasen vajaatoimintaan ja menettää monia mahdollisuuksia niin parisuhteissa kuin työrintamalla, ennen kuin sain kokonaiskuvaa hahmotettua kunnolla.

Minulla on vuosien varrella ollut paljon asiakkaita, jotka ovat oireilleet hyvin moninaisin tavoin ja samankaltaisesti kuin minäkin. Matalia ferritiinejä, kilpirauhasen ongelmia, ADHD-piirteitä, ahdistusta, masennusta, seksuaalista haluttomuutta, stressiä ja uupumusta.

Nykyinen työni erityistason seksuaaliterapeuttina on mielestäni aivan loistava keino kyetä auttamaan ihmistä kokonaisuutena. Väsymys, aivosumu, kuormittuneisuus, kivut ja uupumus vaikuttavat ensimmäiseksi seksuaalisiin haluihin ja kokemukseen itsestä.

Vuosien varrella olen tutustunut mielettömään määrään upeita asiantuntijoita. Heistä olen koonnut itselleni ammattitaitoista yhteistyöverkostoa. Toivon, että jokaiselle vastaanotollani käyneelle jäisi kokemus nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta.

Tästä kaikesta lähti ajatus Paljasjalkavuoteni-blogista. Blogia kirjoittaessani ajatukseni ja tunteeni löytävät edelleenkin uusia uomia. Teen oivalluksia ja eheytän itseäni. Miten kasvaa läheiseksi itselleni. Se on elämänmittainen prosessi. ❤️

Tervetuloa blogiini. Toivon meille upeita kohtaamisia matkan varrelle.

Olet myös erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Ihana, että olet täällä! ❤️

Rakkaudella, Liina

Viimeiset blogit

  • Paljasjalkakengillä avannossa
    Olin nuorempana ahkera avantouimari. Tai ennemmin ”avantokiljuja”. Kiljuen veteen ja kiljuen pois samalla toivoen, että kukaan ei osu tielle. Mikään ei ole hirveämpää, kuin kyykähtää hyiseen veteen ja yrittää luottaa siihen, ettei kuolema koita jäisen hileen hivellessä hipiää.
  • Paljasjalkakengät keväthangilla
    Kerrankin sattui sunnuntaille aivan mielettömän ihana ja aurinkoinen ulkoilukeli! Olen nauttinut tästä valosta niin valtavasti. Sanon kerrankin, koska olen saanut tästä talvesta jo aivan tarpeekseni. Maaliskuu lähenee, sieltä se aivan pian saapuu ja taas on selvitty yhdestä talvesta.
  • Seksigimmat Långvikissa
    Tutustuin Valpuriin SEXPOn seksuaalineuvoja-koulutuksessa viime vuosikymmenen puolella. Hänellä oli luennoilla tosi fiksuja kysymyksiä ja tauoilla jotain virkistävän erilaista.