Itsensä johtaminen,  Muutos

Syksyisiä fiiliksiä 🍁

Käytiin ystäväni Karoliinan ja kolmen koiran kanssa koirapuistossa. Päivä oli harmaa ja mieliala alkuun sen mukainen. Juputettiin sateesta ja pimeydestä ja siitä, miten elämä syksyllä ahdistaa.

Kohta me huomattiin seisovamme puiston kulmalla vertailemassa syksystä ottamiamme kuvia. Miten upeasti auringonlaskuja ja -nousuja saikaan puhelimen kameralla vangittua. Nousevan auringon orastavassa valossa aamuisen pellon usva näytti maagiselta. Miten värikkäiltä siirtolapuutarhan tuhannet kukat vielä näin lokakuussa näyttivät. Me naurettiin ja ihasteltiin. Hengiteltiin yhdessä tunteiden kanssa. Eikä syksy enää tuntunut niin kamalalta.

Minulle loppusyksyn pimeys on joka vuosi vaikeaa. Välillä oikein pimeänä syys- tai talvi-iltana tuntuu, että pimeään katoaa kokonaan. Olenkin tänä kesänä ja syksynä yrittänyt ottaa mahdollisimman paljon kuvia ja videoita ihanista asioista luonnossa siellä kulkiessani. Voin palata niihin muistoihin ja hetkiin aina, kun pimeys saa käpertymään kerälle.

Aamuista usvaa peltojen yllä kuvasi ystäväni Karoliina Salovaara 🍁
Auringonvalo siivilöityy aivan upeasti puiden ja usvan läpi 🍁 📸 by Karoliina Salovaara
Pikanäpsy Helsingin rautatieasemalta junalle kiiruhtaessani. Tarkkasilmäisin huomaa taustalla häämöttävän Linnanmäen Rinkelin. 🍁
Häivähdys auringonlaskua junan ikkunasta 🍁
Iltakävelyllä koirien kanssa. Katuvalot loivat hetkeen satumaista tunnelmaa …
Pimeydessä voi nähdä myös kauneutta 🍁
Liina
Author: Liina

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.