Alex Metcalfe Nörtti kotiin
Yrittäjätarinoita

Nörtti kotiin, Alex Metcalfe

Me ollaan Alexin kanssa tunnettu melkein kuusi vuotta. Alex on kotoisin Englannista. Pienestä kylästä läheltä Manchesteriä. Suomea hän on pitänyt kotimaanaan yli 17 vuotta. 

Me tutustuttiin aikoinaan Tinderissä ja seukkailtiin pari kuukautta. Kai me molemmat oltiin vähän kesken omien juttujemme kanssa. Meillä klikkasi tosi hyvin, mutta ei saatu suhdetta toimimaan meidän välillä. Jotenkin ihmeen kaupalla ollaan saatu meidän ystävyys säilymään vuosien kuluessa. Varsinkin nyt viimeisen vuoden aikana meistä on  ystävinä tullut todella läheisiä. Ollaan oivallettu, että me toimitaan parhaiten yksiin ystävinä.

Arvostan Alexia ihmisenä, miehenä ja ammattilaisena. Hän on uskaltanut hypätä pois muiden ehdoilla toimivasta oravanpyörästä ja alkanut kulkea kohti omia unelmia. Alex pyörittää IT-yritystä Nörtti kotiin, näyttelee, laulaa, soittaa kitaraa ja tekee mallin hommia. Kuka sanoo, ettei viisikymppisenä vielä olisi elämässä mahdollisuuksia? 

Alex Metcalfe Nörtti kotiin
Alex esitti harjoittelemaansa biisiä facetimessa ja paparazzasin hänet. Screenshot puhelusta ei ole kaikkein tarkimpia … mutta fiilistä sitäkin enemmän 🙂

Ilman Alexia tätä blogia ei olisi. Yötä myöten hän on koodannut ja kärsivällisesti jaksanut. Me ollaan istuttu mun sohvalla tuntikausia ja mietitty pieniä yksityiskohtia. Välillä ollaan käyty koirien kanssa lenkillä tai joogassa ja sitten taas jatkettu. Kerran väsymyksen puuskassa Alex vaikersi, että voitaisiinko me välillä puhua muustakin kuin blogista. Että hänellä on ikävä meidän ystävä-juttuja. 

Minun mielestäni tämä blogi ei ole vain Liinan blogi, se on meidän blogi. Minun ja Alexin. Alex on luottomies. Alex ottaa kuvia ja editoi videoita, tekee kansioita ja kulkee mukana missä tarvitaan. Ensi kuussa me lähdetään road tripille Kirsin luo Lapualle. Kirsi myy siellä paljasjalkakenkiä vanhassa hirsitalossa. Sitä me odotetaan tosi kovasti. 

Jos ikinä tarvitset apua sun omiin tietokone-ongelmiin tai mietit yrityksen IT-juttuja. Alex is your man. Hän on ihan huikea. Empaattinen, avulias, hauska ja todella omistautunut. Alexin yhteystiedot löydät Yhteistyökumppanit-lehdeltä täältä blogista. 

Alex. Kiitos siitä että olet. Oot mun rakas ystävä, ihan elämän parhautta ❤️ 

Alex Metcalfe nörtti kotiin
Asenteella mennään!
Liina
Author: Liina

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.