Paljasjalkakengät,  Yrittäjätarinoita

Lapuan lakeuksilla, osa 1

Saavuimme Alexin kanssa Seinäjoen bussiasemalle perjantai-iltana puoli yhdeltätoista. Lakeuden Paljasjalkakenkäkaupan omistaja Kirsi oli miehensä Jorman kanssa huristellut meitä Lapualta vastaan. Pitkään odotettu viikonloppu saattoi alkaa. Huraa!

Ehdittiin heittää iltaheinät hevosille ja keitellä puurot iltapalaksi. Juttua riitti niin, että kello oli yksi yöllä ennen kuin maltettiin mennä nukkumaan.

Olin etukäteen hieman huolissani (lue: kevyesti innoissani) siitä, miten osaisin nukkua yksin ilman eläimiä. Tämä osoittautui turhaksi huoleksi, sillä sain nukkuseuraa yhdestä talon kissoista. Pörri nukkui päälläni koko yön ja piti huolta siitä, että tunsin oloni kotoisaksi.

Lauantaina aamupalapöydässä juttu jatkui siitä, mihin se yöllä oli loppunut. Taisi mennä kolmatta tuntia. Kahvia ja teetä kului ja tarina lensi. On harvinaista herkkua, kun kemiat menevät kaikkien kesken niin yksiin, ettei puheelle tahdo tulla loppua. Lopulta havahduttiin siihen, että jos meinataan ehtiä yhtään muuta, on noustava ja alettava.

Kyllä me lopulta aika paljon ehdittiin loppupäivän aikana.

Karvakaverit odottivat jonossa aamupäiväheiniään.
Kirsi avasi kavion rakennetta Alexille ja puhui siitä, miten rautakenkä estää hevosen jalkaa toimimasta sille luontaisella tavalla. Aivan kuten ihmiselläkin. Kirsin hevosten kavioita huolletaan ja ne saavat elää aivan kuten ne vuosisatojen ajan ovat eläneet luonnossa.
Kävimme ajelemassa Seinäjoella ja ihailemassa vanhan kartanon museoaluetta.
Jos minulla olisi omat raput, ne olisivat juuri tällaiset ❤️
Kenkärakastajan taivas …
Ihan kuin moon bootsit!!? Tai ainakin melkein 😃
Näistä Be Lenkan Winter Neo 2.0 -kengistä tuli minun kenkäni sillä hetkellä, kun vedin ne jalkaani ❤️
Rakkautta ilmassa ❤️
Kirsi on aivan käsittämättömän tietävä ja taitava työssään. Niin ihana ihminen kaikin puolin. Sen vain tietää. Kun kohtaa ”oman ihmisen”. Kiitos Kirsi siitä, että olet ❤️
Jos ikinä menen enää naimisiin, nämä Leguanon Amalfit ovat minun hääkenkäni! Nyt ei puutu kuin poikaystävä 😆
… ja näistä Be Lenkan Eazyista tulee boifrendin kengät ❤️
Illalla syötiin hyvin. Ihania yrttejä ja luomuoliiviöljyä, mitä Kirsillä on myös myynnissä (Happy Olive). Juureksia ja lohta. Taivaallista.
Jorma hoiteli isännän ja kokin hommia luontaisella charmillaan. Ihana mies!
Vinkki; jos viini vahingossa menee umpijäähän pakastimessa, sen voi sulattaa leivinuunin jälkilämmöissä… nimim. Don’t try this at home
Illalla tehtiin jalkakylpyjä ja saunottiin. Niin rauhallinen ja rento fiilis..
Pörri ❤️

Illalla olin kiitollinen ystävistä. Alexista, Kirsistä, Jormasta. Kaikista eläimistä, joita ilman elämä ei olisi puoliksikaan näin mahtavaa ja rikasta. Saunasta ja jalkakylvyistä ja bussimatkoista.

Suukkoja. T. Nalle

Liina
Author: Liina

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.